Contact

De contactpagina is voor ons de allerbelangrijkste,
als je voelt dat wij voor jou van waarde kunnen zijn.

Weet je waarom wij dit voorop stellen?

Omdat we précies weten wat jij voelt.
We hebben namelijk vroeger voor een soort zelfde uitdaging gestaan.

 

Ik, Cill – de oprichtster van Purebel – begrijp dat je het liever eerst alleen wilt ondernemen.
En ook dat is prima, maar noteer dan ons Whatsapp nummer in je telefoon. In case of emergency.
Zodat wij jou volgende keer sneller kunnen helpen.

+31(0)6 837 956 83
info@purebelacademy.nl
purebelacademy

Stap  uit je comfortzone

en kies voor groei

 Lees hier over de ervaring van coachee joyce

“Cill heeft met met haar open en eerlijkheid ervoor kunnen zorgen dat ik mijn mindset ben gaan veranderen over hoe ik in het leven sta. Ze deelt heel openhartig haar eigen verhalen en emoties waar ik heel veel kracht heb uit kunnen putten, ze is een belangrijk onderdeel geworden in mijn leven.”

 Nieuwsgierig?

Lees dan verder wat andere klanten vinden 

Dank je wel voor de samenwerking en de inzichten die je mij hebt gegeven. Dankzij jouw coachende rol richting mij/Buurtgezinnen heb ik het gezin nog beter begrepen. De energie en tijd die jij in het gezin en in Buurtgezinnen hebt gestoken is heel waardevol geweest. Mede hierdoor heeft het gezin een warm steungezin gevonden, een gezin wat hopelijk lang betrokken blijft bij moeder en de kinderen. Ik heb daar alle vertrouwen in!

Esther KarssingCoördinator Buurtgezinnen Amstelveen en Aalsmeer

Cill heeft met met haar open en eerlijkheid ervoor kunnen zorgen dat ik mijn mindset ben gaan veranderen over hoe ik in het leven sta. Ze deelt heel openhartig haar eigen verhalen en emoties waar ik heel veel kracht heb uit kunnen putten, ze is een belangrijk onderdeel geworden in mijn leven.

JoyceCoachee

Vanaf moment één al een warme en fijne klik met Cill. Heel vertrouwt in contact; maar ze is ook open, humoristisch, energiek. Eigenzinnig in haar unieke aanpak en heeft daarmee veel kennis in huis mede dankzij haar eigen ervaring. Echt een mens met een hart van goud.

Coachee LindeStudente Social Work

Cill kan hetgeen zij ziet vanuit haar rol vertalen op zo’n manier dat degene die voor haar zit haar begrijpt en ze deze persoon motiveert tot verandering.
Ik heb de samenwerking met Cill ervaren als open, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en heel prettig. Geef mij nog maar 10 gezinnen waarin Cill betrokken is, dan komen we een heel eind samen.

Medewerker Jeugd & Veiligheid

Ik ken Cill als een doorzetter, iemand die weet wat ze doet en er ten alle tijden alles aan doet om iedereen te helpen. Het maakt niet uit wie het is, Cill is er altijd. Een van de sterkte punten/ kwaliteiten van haar die ik wil toelichten zijn dat welke situatie er ook speelt, zij jouw situatie met respect behandelt. Ze is nooit onredelijk, ze blijft altijd redelijk en realistisch wat heel fijn is. Ze zorgt er echt voor dat het in in eerste instantie beter wordt en later dat het goed komt. Ze geeft adviezen waar iemand iets aan heeft en heeft op heel veel gebieden ook zoveel kennis wat zo fijn is.

Ambassadrice BrittStudente Doktersassistente

Cill is een ontzettende doorzetter en power vrouw.
Door middel van haar goede technieken en frisse kijk op het puberbrein, weet ze iedereen persoonlijk te ondersteunen en te helpen naar een nog betere versie van zichzelf.
Ze kijkt naar het individu en de potentie die daarin zit en haalt het eruit!

Ambassadrice MaritStudente in de zorgbranche

Contact