Winkelmand

Dagelijks hoor ik de worsteling van ouders en pubers. “Hoe lang duurt de quarantaine nog? Wanneer mag ik weer chillen met mijn vrienden? Het is zo oneerlijk, met zulk mooi weer wil ik het liefst chillen in het Twiske met mijn vrienden.”

En de kracht van quarantaine, althans ik gebruik deze manier in mijn coaching, is dat je op deze manier leert met tegenslagen en uitdagingen om te gaan. Hoe lastig het ook is, aan het einde van de tunnel.. is er licht, maar is dat ook zo?

De nasleep van de COVID19 crisis zal zuur zijn, maar we slaan ons er doorheen. Hoe?
Purebel Academy is net van start gegaan voordat de maatregelen doorgevoerd werden, maar niets kan Purebel tegenhouden.
Onze missie: het creëeren van fysieke en mentale welzijn voor ouders en pubers (of tieners) is meer dan ooit noodzakelijk. En oké, ik merk ook op dat de behoefte om aan de werkwijze waarop we denken niet altijd even prioriteit wordt gesteld, maar toch is dat wel het belangrijkste onderdeel waar we juist nú onze kracht uit kunnen putten.

Omwille van de kennismaking met Purebel Academy organiseren we ook op inhoud hele interessante GRATIS online trainingen. Om in te springen op deze crisis, is het van groot belang dat je blijft kijken naar de toekomst. Naar jouw wensen of dromen die je graag in vervulling zou willen laten gaan, blijf focussen op datgene waar je wel invloed op hebt. En dat is je mindset: de werkwijze in je hoofd is net als een computersysteem. We moeten telkens een versie updaten om ‘bij’ te blijven. En wat dacht je van de virusscanner? Dat ben jij! Jij kunt die niet-helpende gedachten tegenhouden, of tenminste staande houden.

Op 20 & 23 april organiseer ik een gratis online training. Geheel gratis, het enige wat je nodig heb is een computer en een persoonlijke link. Het begint om 19.30 en het duurt maximaal 1,5 uur.

De resultaten aan het eind van de online training voor jou zullen zijn:

⚡stap voor stap ontdekken hoe je meer focus krijgt op wat je graag wilt bereiken in je dagelijks leven
⚡meer zelfvertrouwen opbouwen en de kracht van het inzetten van een doel 
⚡hoe je bewust kunt kiezen voor meer stabiliteit in het huishouden

Ik nodig je uit om mee te doen. Je kunt je GRATIS inschrijven via de link >> https://purebelacademy.nl/gratis-online-training/ <<
^ Dan claim jij alvast jouw plek voor één van de data.

Zie ik je dan? Top! Ik heb er in ieder geval zin in.