Impact in jouw Thuis

Je denkt aan coaching en educatie van Purebel Academy als je alles hebt geprobeerd: van hulpverlening tot zelfhulpboeken.
De houding van ons binnen Purebel Academy is anders. We raken en motiveren jou op een nét even andere manier.
Purebel gaat verder waar de andere coaches stoppen. Hierdoor lukt het vaak effectief samen te werken, waardoor je snel tot jouw resultaten komt. 

Het online leerprogramma biedt houvast om flitsend in acht modules te werken aan jouw droomleven.
Natuurlijk leeft iedereen zijn eigen versie van het ‘droom’ leven, maar we willen wel benoemen dat je hierna startklaar bent voor de volgende stap, namelijk: actie. Een volledig online programma inclusief videolessen, werkboeken en online ondersteuning. 

Wij bieden exclusieve, particuliere coaching aan jeugd en hun systeem.
Denk aan momenten wanneer er vanuit de hulpverlening wordt teruggegeven:
‘Het komt niet van de grond.. vanwege gebrek aan motivatie, concentratie, teveel behoefte aan controle, hoge weerstand bij jeugdige of het systeem.’ 
Of wanneer je bij jezelf al merkt dat de hulpverlening jou niet van dienst kan zijn.

Wij geloven in de echte verbinding naar klanten toe. Alleen met zo’n houding krijg je een opening bij de klant. En dit kun je leren.
De workshops maken impact: op jou, op je collega’s en je klanten. We geven graag kant en klare middelen hoe je de energieke houding van Purebel eigen kunt maken, zodat jij en je team beter aansluiten op jouw klanten. 

Maak impact door te investeren in jezelf.
Wat kan Purebel voor jou betekenen?

Vraag naar de mogelijkheden >

Waarom kiezen klanten voor Purebel Academy? 

“Cill heeft met met haar open en eerlijkheid ervoor kunnen zorgen dat ik mijn mindset ben gaan veranderen over hoe ik in het leven sta. Ze deelt heel openhartig haar eigen verhalen en emoties waar ik heel veel kracht heb uit kunnen putten, ze is een belangrijk onderdeel geworden in mijn leven.”

– Joyce – 

Bel mij terug


impact coaching trajecten

Purebel Academy biedt ook jeugd- en gezinstrajecten aan. Samen met de hands-on coach leert de jeugdige dan wel het systeem hoe zij hun krachten en kwaliteiten in kunnen zetten om patronen te doorbreken en nieuwe aan te leren. In de aanpak van Purebel wordt voor 70% focus gelegd op hetgeen wat goed gaat, de rest is ook belangrijk maar vanuit kwaliteiten bouwt Purebel samen met het gezin aan een betere, veilige situatie voor ieder individueel. 

Vraag naar de mogelijkheden


🎙 Podcast chillen met cill 

In de oneven weken wordt er op vrijdag een nieuwe aflevering online gezet waarin Cill jou met een flinke dosis energie en humor de nuchtere kant van levensvragen laat zien.

Het concept kun je volgen via Spotify en Soundcloud. Het is opgezet vanuit een passie om kennis en inspiratie te delen met de mensen om Cill heen. Ze heeft dit weten te bundelen door te kiezen voor een wekelijkse nieuwe aflevering, zodat een ieder de kans behoudt om zijn of haar beste versie te worden.

Klik HIER voor Spotify


energieke reintegratie  

Purebel Academy biedt haar diensten ook aan in nauwe samenwerkingen met ketenpartners. Als werkgever of reintegratie instanties is het mogelijk om intensieve ondersteuning op maat aan te vragen bij Purebel Academy voor uw cliënt, patiënt of klant.

Op basis van een op maat gemaakt plan en het dagelijkse persoonlijke contact met de betrokken coach is het mogelijk voor uw cliënt om binnen 8 weken een overzichtelijk helder plan op te stellen, waar hij/zij mee aan de slag kan gaan. Dit plan kan onderdeel zijn van het grotere geheel, namelijk duurzaam terugkeren op de arbeidsmarkt.

De coach ziet de cliënt als een onderdeel van een systeem om hem/haar heen. Destructieve patronen komen veelal voort uit intergenerationele problematiek. Met een SKJ registratie in de kamer van Jeugd- en Gezinsprofessionals is de expertise in huis om deze elementen mee te nemen in het opstellen van het herstelplan.

In veel gevallen bespaart het Impact in jouw Thuis traject de werkgever tot 40% ten opzichte van reguliere reïntegratie trajecten elders. O.a. omdat uw cliënt doel- en oplossingsgericht actief op zoek gaat naar nieuwe kansen en mogelijkheden door de focus op kracht en kwaliteit te leggen. De intensieve trajecten zorgen voor vertrouwen en veiligheid: dit maakt de kans vele malen groter dat uw cliënt duurzaam herstelt terug zal keren.

In overleg met ketenpartners is het ook mogelijk om freelance trajecten voor langer termijn aan te nemen, met als groot voordeel het vlotter verloop van de communicatie, de hersteltrajecten flexibeler kunnen worden ingezet en het verzuim terugdringt.

Neem contact op >


online spreker 

Gedurende COVID19 periode is het helaas niet haalbaar om fysiek op het podium te staan. De rebelse versie van storytelling over mindset, talent en hoe je dit zo simpel kunt vertalen naar de dagelijkse routine wordt wél gedeeld door uitnodigingen in podcasts of online georganiseerde evenementen.

Cill is een toegewijde, secuur noch rebelse jongvolwassene welke uitdagingen meerdere malen vanaf een nulpunt is aangegaan. Dit deelt ze in de meest puurste vorm met haar klanten en luisteraars via haar podcast Chillen met Cill.

Ben je geprikkeld en nieuwsgierig? Vraag dan jouw zakelijke offerte aan.

Ik wil een offerte aanvragen

Wat zeggen klanten nog meer.. 

Ik ken Cill als een doorzetter, iemand die weet wat ze doet en er ten alle tijden alles aan doet om iedereen te helpen. Het maakt niet uit wie het is, Cill is er altijd. Een van de sterkte punten/ kwaliteiten van haar die ik wil toelichten zijn dat welke situatie er ook speelt, zij jouw situatie met respect behandelt. Ze is nooit onredelijk, ze blijft altijd redelijk en realistisch wat heel fijn is. Ze zorgt er echt voor dat het in in eerste instantie beter wordt en later dat het goed komt. Ze geeft adviezen waar iemand iets aan heeft en heeft op heel veel gebieden ook zoveel kennis wat zo fijn is.
– B. uit Amsterdam –

PLAN DE INTAKE

 Reviews

Dank je wel voor de samenwerking en de inzichten die je mij hebt gegeven. Dankzij jouw coachende rol richting mij/Buurtgezinnen heb ik het gezin nog beter begrepen. De energie en tijd die jij in het gezin en in Buurtgezinnen hebt gestoken is heel waardevol geweest. Mede hierdoor heeft het gezin een warm steungezin gevonden, een gezin wat hopelijk lang betrokken blijft bij moeder en de kinderen. Ik heb daar alle vertrouwen in!

Esther KarssingCoördinator Buurtgezinnen

Cill heeft met met haar open en eerlijkheid ervoor kunnen zorgen dat ik mijn mindset ben gaan veranderen over hoe ik in het leven sta. Ze deelt heel openhartig haar eigen verhalen en emoties waar ik heel veel kracht heb uit kunnen putten, ze is een belangrijk onderdeel geworden in mijn leven.

Joyce

Cill kan hetgeen zij ziet vanuit haar rol vertalen op zo’n manier dat degene die voor haar zit haar begrijpt en ze deze persoon motiveert tot verandering.
Ik heb de samenwerking met Cill ervaren als open, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en heel prettig. Geef mij nog maar 10 gezinnen waarin Cill betrokken is, dan komen we een heel eind samen.

Medewerker Jeugd & Veiligheid

Cill is een ontzettende doorzetter en power vrouw.
Door middel van haar goede technieken en frisse kijk op het puberbrein, weet ze iedereen persoonlijk te ondersteunen en te helpen naar een nog betere versie van zichzelf.
Ze kijkt naar het individu en de potentie die daarin zit en haalt het eruit!

Ambassadrice MaritStudente in de zorgbranche

Ik ken Cill als een doorzetter, iemand die weet wat ze doet en er ten alle tijden alles aan doet om iedereen te helpen. Het maakt niet uit wie het is, Cill is er altijd. Een van de sterkte punten/ kwaliteiten van haar die ik wil toelichten zijn dat welke situatie er ook speelt, zij jouw situatie met respect behandelt. Ze is nooit onredelijk, ze blijft altijd redelijk en realistisch wat heel fijn is. Ze zorgt er echt voor dat het in in eerste instantie beter wordt en later dat het goed komt. Ze geeft adviezen waar iemand iets aan heeft en heeft op heel veel gebieden ook zoveel kennis wat zo fijn is.

Ambassadrice Britt Studente Doktersassistente

Vanaf moment één al een warme en fijne klik met Cill. Heel vertrouwt in contact; maar ze is ook open, humoristisch, energiek. Eigenzinnig in haar unieke aanpak en heeft daarmee veel kennis in huis mede dankzij haar eigen ervaring. Echt een mens met een hart van goud.

Coachee LindeStudente Social Work

Dankzij Cill kan ik weer stappen zetten in de richting die ik wil. Ik heb andere inzichten gekregen die mij verder helpen in mijn proces.

Coachee LisaJeugdmaatschappelijk Werker

Contact