Skip to main content

Winkelmand

In een periode waarin de (sociale) maatregelen lijken te versoepelen, springen de nieuwsberichten omtrent toenemende depressies en suïcide maatregelen bij jongeren.

In dit artikel van de Trouw schrijven ze over de kwetsbaarheid van jongeren in de lockdown. Gedurende de Corona en de disbalans in het vinden van de dagstructuur is het voor veel jongeren (en hun omgeving) lastig om hun energie duurzaam in te zetten.

Denk aan jongeren die in een -diepe- depressie belanden, of juist ‘tot last’ zijn bij hun omgeving vanwege hun ADHD, ADD of ODD. Labelen doen we bij Purebel Academy trouwens liever niet, alleen we spreken graag wel in herkenbare taal, zodat een ander snel weet wat we bedoelen.

Purebel Academy wilt energie en good vibes verspreiden. We vinden het belangrijke om anderen een luisterend oor te bieden, omdat onze missie is om van Nederland een taboe-vrij land te maken.

Ben of ken jij een jongere die écht verlangt naar een buddy, om luchtige (app)gesprekjes mee te voeren? Met als doel om zich beter te voelen? Moeite heeft om connectie aan te gaan met anderen?

Stuur dan een Whatsapp naar 06 837 956 83 of stuur je bericht in via onderstaand formulier.

Liefs,

Team Purebel Academy