Skip to main content

Winkelmand

Om maar met de deur in huis te vallen. De huidige situatie waarin we met elkaar verkeren is niet rooskleurig.
Ik wil hiermee zeggen dat het een extra trigger voor iemand kan zijn om uit het leven te willen stappen.
Gewoon, omdat deze persoon zich niet meer comfortabel voelt in zijn of haar gedachten, lijf of welk argument dan ook.

Wees je hiervan bewust. Ook in jouw omgeving zijn er personen die met deze complexe vraagstukken leven. Het komt misschien te dichtbij, maar onze insteek van dit onderwerp is: maak het bespreekbaar.

Maak jij je zorgen om jezelf? Verwachten mensen van je dat je happy bent, terwijl jij dat niet zo voelt? Is de druk die jij ervaart toren hoog?
Ooit heb ik, Cill, de oprichtster van Purebel Academy, als jongere gekampt met deze vraagstukken. Het was geen makkelijke weg, maar de ‘high way’ was onverbiddelijk. Er zijn andere manieren. Ik wil naar jouw verhaal luisteren. En weet je, jarenlang liepen er hulpverleners rond die mij konden helpen.. maar niemand paste bij me. Indien je je hierin herkent, ik weet hoe je je voelt.

Er zijn instanties die jou hulp aan kunnen bieden. Vanuit de gemeente, je eigen huisarts maar let op: je hebt ook een vrije keuze om tegen een particuliere vergoeding hulp in te schakelen.

Zoek je een particuliere steunpilaar die expertise in huis heeft om jou een luisterend oor te bieden zonder oordeel, laat dan je gegevens achter op de website of mijn Whatsapp. We zullen samen met jou bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Ik wil de drempel voor jou verlagen.

Wil je toch meer informatie of een instantie iets voor je kan betekenen?
Deze mensen staan ook 24/7 voor je klaar.
Bezoek de site van 113.nl via https://www.113.nl