Skip to main content

Winkelwagen

Je kunt verwachten dat Purebel Academy streeft naar kwalitatieve online trainingen waar je je als ouder en je puber kan ontwikkelen naar een next level. Op jouw tempo, wanneer en waar jij daar ruimte voor wilt maken.

Alles is Mindset. Het gaat niet om wát je doet, maar hóe je iets doet. Uit ervaringen van Ouders in het Dagelijks leven – waar ik uiteraard veel van geleerd heb – heb ik gemerkt dat het nodig is om een zogeheten RESET te maken, alvorens je verder kan. Een puber voed je niet meer op, die coach je richting een volwaardige volwassene. Eén van de redenen waarom ik op mijn 28e nog niet heb besloten om op mijn allerliefste Kinderwens te Focussen, is dat ik zo’n gigantische commitment heb met jullie als ouders/opvoeders en (Rebelse) puberjongeren. Jullie verdienen een helpende hand hoe we Next Level kunnen gaan, en daar heb ik jullie beide voor nodig.

Het onderwijs is iets wat je – vanaf dat je leerplichtig bent- wordt opgelegd. Maar zelf ben ik pas aan mijn persoonlijke potentieel gaan werken – toen ik zelf wakker geschud werd door een Ouder uit het werkveld.
Deze Ouder heeft mijn ogen laten openen, dat het Noodzakelijk is om aan Jezelf te blijven werken. Dit gun ik iedere Ouder en zijn/haar Puber. Daarom mijn Helpende Hand, oftewel Purebel Academy.

Ik zoek mee hoe jij voor jezelf en je gezin jullie potentieel kunnen vinden en sta open om jouw situatie te leren kennen.

Heb je nog vragen, opmerkingen of een complimentje?
Stap uit je Comfortzone & vul het contactformulier in.