Over Purebel Academy

Kernwaarden

Integriteit


In de omgang met klanten en ketenpartners doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen.
Simpel beschreven, maar in de praktijk is dit een belangrijke kenwaarde waarin we ons zéker in onderscheid van andere merken in het sociale segment.

Het gezegde “eerlijkheid duurt het langst” geeft een allesomvattende betekenis aan de manier waarom Cill Purebel Academy heeft opgericht.  Ze ontvangt aanvragen van personen, waarin uiteenlopend gesproken wordt over wensen en verlangens. “Mijn probleem is te klein voor de GGZ, maar te groot om zelf op te lossen”, of “Ik wil meer zingeving krijgen in hetgeen waar ik goed in ben, maar als iemand dat aan mij vraagt, weet ik niet waar mijn kwaliteiten liggen.”

We vragen eerlijk te zijn naar ons als coaches en andersom is dit ook wat wij teruggeven aan de persoon waar we mee samenwerken.

Veiligheid


Een groot goed: veiligheid. Zonder veiligheid is er – in mijn visie – geen begin. In de samenwerkingen hanteren we de veiligheid door streng toe te zien om vertrouwelijk om te gaan met informatie tijdens de spreeksessies met klanten. Klanten kunnen zichzelf zijn door de veiligheid en dit maakt de werkrelatie sterker, omdat wij laten zien wie we zijn.

In samenwerking met ketenpartners en klanten, bijvoorbeeld reïntegratie trajecten, vult Cill aan dat de trajecten vergoed worden door een derde partij. Hierin is het belangrijk om te weten dat we vanuit veiligheid eerst heldere afspraken met alle partijen vastleggen, om vervolgens eventuele informatie in goed overleg met de klant op schrift te delen met de andere partij.

Groeien & uitdaging


Als je groeit in iets; dit kan zijn kennis, ervaring, het behalen van doelen etc. dan geeft dat in veel gevallen een goed gevoel. Voordat je groeit, word je vaak voor een uitdaging gezet.

De vraagstelling ‘hoe’ je iets voor elkaar krijgt, is hierin van groot belang. We zien vraagstukken als een uitdaging, waardoor we zoveel mogelijke betrokkenheid tonen aan de klant om hem/haar zoveel mogelijk vanuit Kracht en Kwaliteit te ondersteunen.

Ten slotte willen we meegeven,

Purebel Academy richt zich op kansen. Vanuit de focus op kwaliteiten en krachten (70%) zien we natuurlijk ook aandachtspunten (30%), maar vergroten we de 70% waardoor de minderheid uiteindelijk mee zal groeien: in het positieve proces. Alles is een proces om ergens te komen.

Autobiografie van ‘the mind behind’ Cill

Het begon allemaal tijdens de stormachtige periode in mijn leven, ruim zestien jaar geleden. Een jonge dame van twaalf jaar stond op het punt om naar de middelbare school te gaan. In een heftige periode in het gezinsleven had ik – achteraf – mezelf de taak gegeven om in de overlevingsstand te schieten. Het middelbaar onderwijs leek velen extra’s te bieden om de last groter te maken, terwijl ik fictief verdronk. Ik moest mijn hoofd onder water houden, althans dat droeg ik mijzelf op.

Mijn ouders gingen door een lastige periode heen, waarin ik vele keuzes op eigen benen heb gemaakt. Van identiteit ontwikkelen (wie ben ik, waar ben ik goed in) tot aan grenzen bewaken (tot hoever mag iemand mij iets doen of zeggen) leek met de jaren vergroten. Ik had wilskracht: de kracht om te vechten voor hetgeen wat ik wilde.

Beetje bij beetje kreeg ik helder waarom ik de hulpverlening in ben gegaan. Deze overweging kwam niet zonder slag of stoot.
Ik herinner mij een keerpunt in mijn leven..

Ik denk vaak nog terug.. waar had ik gestaan als ik niet had ingegrepen op mijn vijftiende? Ik hoor mijn mentor op het ROC het nog zeggen: “Als je je nu niet focust op het tweede leerblok, schrijf ik je uit van de opleiding!”

Op mijn achttiende begeleidde ik jongeren in een logeerhuis bij Stichting Jeugdformaat in Den-Haag. Zij hadden in hun thuissituatie geen veilige basis meer en woonde (tijdelijk) uit huis. Meestal scheelde ik met deze jongeren een paar jaar. Ik respecteerde de jongeren, hun ouders en hun situatie door vanuit realiteit te bekijken wat er wél mogelijk was.

Bovenstaande beschreven kenwaarden zijn ook belangrijke speerpunten in mijn privé leven. Ik wil een echt persoon zijn, in tekst en op beeld. Sinds een maand (oktober 2020) ben ik een podcast begonnen. Ik inspireer mensen vanuit mijn authentieke (voorbeeld)rol, met als motto: “Je krijgt wat je vraagt, en nog een beetje meer dan waarvoor de klant betaald.”

Purebel Academy is een middel om mijn medemens in Nederland krachtiger te maken dan ze momenteel benutten. De kracht zit in de mens, maar zijn we (soms) verloren onderweg. In veel gevallen wordt er pas hulp gezocht als er een probleem is, dit ondervond ik op mijn 22e levensjaar.

Ik heb mijzelf jarenlang té verantwoordelijk gevoeld. Mijn lichaam vroeg om verandering. Ik ben naar coaches gegaan om te leren ‘leren’, om beter te gaan denken en voelen. Ik was hiervoor te nuchter, toch ben ik de uitdaging aangegaan.

Vanuit kracht en kwaliteit coach ik iedere klant in zijn of haar unieke leven. Iedere ervaring is anders.
Mocht je meer willen weten over mij, mijn ervaringen of de kennis die ik deel met klanten?

Via Instagram deel ik persoonlijke foto’s en kennis,
Via Spotify/Soundcloud ‘Chillen met Cill’  kun je de podcast afleveringen luisteren
én last but not least: ik sta voor menselijk contact. Dus schroom niet om mij te mailen of bellen.

Wij geloven in de kracht van
vallen,
en opstaan met kleerscheuren

Neem regie over jouw Succes en Geluk

Hoe kom je in contact met Purebel Academy? 

Via onderstaand contactformulier kun je makkelijk contact leggen met het team van Purebel Academy.
Wil je direct contact leggen met Cill, via bovenstaande contactgegevens kun je haar mobiele nummer hanteren.

Contact