Skip to main content

Winkelmand

Yaaaay! Daar zijn we weer lieve Rebellers 💓

Cill is onlangs een podcast gestart. Iedere vrijdag om 10.00 uur zal er een nieuwe podcast online komen via Spotify of Soundcloud.

De achterliggende gedachte van de podcast is dat een ieder verbinding nodig heeft, vooral in deze – toch best – bijzondere periode.

In de afgelopen periode kreeg ik steeds meer vragen van luisteraars naar het ‘gezicht’ achter échte zingeving.

“Wat moet ik doen als ik in quarantaine zit? Ik word gek thuis. Ik mag met niemand contact hebben van het RIVM, maar hoe zorg ik ervoor dat ik mij toch nuttig kan voelen?”

Of: “Ik werk zoveel mogelijk thuis. Mijn kinderen gaan nog wel naar school, maar ík zit haast opgesloten in mijn werkkamer.”

Het is een bijzondere tijd, waarin licht en energie een belangrijke rol spelen. De podcast is bedoeld voor iedereen die (extra) inspiratie, energie en humor wilt toevoegen aan zijn of haar leefstijl.

Échte zingeving. Hoe maak ik het leven nog leuk en interessant als de totale spontaniteit er vanaf is? De meest gestelde vraag op dit moment.

Ik weet het antwoord niet. Wat ik wel weet, is dat ik je chillbuddy wil zijn op zulke momenten. Om een glimlach op je gezicht te toveren. Om je mijn ervaringen te vertellen en dat je best mag balen, maar dat we wél in beweging moeten blijven, met andere woorden: Go get (new) goals and get them TIGER!

Much love & tot op Spotify of Soundcloud ⚡️🎙